Iverne plošče

Kategorije

45,00 

lesene iverne plošče

Imamo lahko po nizki ceni lesene iverne plošče različnih barv, ki jih v naši mizarski delavnici preoblikujemo v pohištvo čisto po vaših željah. Naši mojstri vam vašo slikico pretvorijo v 3D sliko in kasneje v realni izdelek.

Iverne plošče lahko dobimo v različnih velikostih in debelinah. Najpogosteje se za pohištvo uporabljajo za tapiciranje, za furniranje s plemenitimi furnirji, za oblepljanje s PVC ali melaminskimi folijami, za lakiranje ali barvanje in za oblepljanje z laminat ali ultrapas ploščami.

V gradbeništvu jih najpogosteje uporabljamo za zaščito, za talne in strenske podloge, za pregrade in podkonstrukcijo.

Debelina

8 mm, 10 mm, 12 mm, 13 mm, 16 mm, 18 mm, 19 mm, 22 mm, 25 mm, 28 mm, 30 mm, 32 mm, 34 mm, 35 mm

Na razpolago imamo tudi ostale debeline po naročilu, možnost je tudi lepljenja plošč skupaj, da dobite še debelejšo ploščo.

Dimenzije:

 2800 x 2070 mm,

iverne_plos

Lesene iverne plošče ločimo na: 

IVERAL PLOŠČA

Iveral plošča je surova lesena iverna plošča oplemenitena z melaminsko folijo v različnih dekorjih / barvah. Lesene surove iverne plošče lahko oplemenitimo v različnih lesnih, barvnih in fantazijskih dekorjih. Primerne so za pohištveno industrijo in za opremljanje notranjih prostorov. So enostavne za čiščenje, higiensko neoporečne pri dotiku s hrano, odporne proti svetlobi, imajo visoko mehansko (praske, odrgnine, udarci), kemijsko in termično obstojnost. Debeline 8-38mm.

SUROVA IVERNA PLOŠČA

Surove iverne plošče so zaradi svojih specifičnih lastnosti namenjene za veliko možnosti nadaljnje obdelave v pohištveni in gradbeni industriji. Iverne plošče so odlične ravno zaradi barvne prilagodljivosti, da odgovarjajo vsem željam naših kupcev.

SUROVA OGNJEVARNA IVERNA PLOŠČA

Ognjevarna iverna plošča ima dodatek ognjevarne primesi in jo zelo radi uporabljajo v javnih prostorih in tam, kjer je uporaba ognjevarnih plošč obvezna, v ladjedelstvu.

SUROVA VODOODPORNA IVERNA PLOŠČA

Vodoodporna iverna plošča ima premaz z melaninsko smolo in je zato bolj primerna za uporabo v prostorih, ki imajo višjo stopnjo vlažnosti. To so ponavadi kopalnice, kleti, kuhinje, garderobe itd.

SUROVA LAHKA PLOŠČA

Surova lahka in extra lahka plošča je namenjena kot polnilo pri vratih višje kakovosti in za zvočno izolirana vrata. Iz lahkih plošč se izdeluje pohištvo, pri katerem je zahtevana nizka teža a enaka obdelava, kot pri navadni iverni plošči. Specifična teža je 450-550 kg / m3, debeline pa imamo po specifikaciji proizvajalca 38-40-59-58mm.

FURNIRANA IVERNA PLOŠČA

Furnirana iverna plošča je z obeh strani oplemenitena s bogatimi furnirji (češnja, bukev, hrast, jesen, oreh, bor, itd.), ki jih je več kot sto različnih vrst. Največkrat se uporablja za izdelavo visoko kvalitetnega ploskovnega pohištva, stenskih oblog in ostale notranje opreme. Z uporabo že pripravljenih furniranih plošč se lahko izognemo nekaterim zahtevnim delovnim operacijam – furniranju, spajanju furnirja, …enostavno narežemo na želene formate, zaščitimo robove in lakiramo / lužimo / toniramo..

IVEROKAL PLOŠČA

Poznamo jih tudi po imenu ROŠPAN ali luknjasta iverna plošča. Uporablja se kot enkratno nadomestilo papirnatemu satju pri izdelavi vrat višje kakovosti in zvočno izoliranosti. Možno je tudi, da jih uporabimo pri izdelavi pohištva, kjer je potrebna nižja teža elementov. Iverokal iverne plošče so odlične za vratna krila večjih dimenzij / pregradnih sten. Specifična teža 250-300 kg / m3.

Izdelava ivernih plošč

 

povprašaj in odgovorimo še isti dan!

[contact-form-7 id=”1944″]

razrez iverala na mero

dekorji vseh ivernih plošč , ki so na voljo

Na dekorje