O podjetju


Polet trgopromet d.o.o je gospodarska družba zasnovana kot družinsko podjetje. Nahajamo se v Ivančni Gorici, Ljubljanska cesta 2a. Naša glavna dejavnost je trgovina, ponudbo pa širimo tudi na mizarske storitve. Vrednote našega podjetja so zanesljivost, kakovost in odgovornost do naših kupcev in zaposlenih. Primarna ciljna skupina so obrtniki mizarske, lesne, slikopleskarske, elektro in drugih storitvenih dejavnosti ter kupci široke potrošnje, ki radi kaj sami postorijo pri hiši in okolici.

Našim kupcem ponujamo kakovostne izdelke po ugodnih cenah. Ponujamo pestro paleto barv, lakov, vijakov, orodja, pohištva, elektro in vodovodnega materiala. Nudimo tudi pestro paleto ivernih plošč, pultov, laminatov. Nismo pozabili niti na gospodinjske aparate, posodo, čistilna sredstva, prte itd. V prodajalni lahko prevzamete tudi gospodinjski plin, CO2, plin za viličarje in Argon. Pomagamo tudi ljubiteljem Tomos motorjev z rezervnimi deli in nasveti. 


Povsem na novo pa smo razširili našo ponudbo tudi na kolesa, električna kolesa, električnih skirojev in popravilo rabljenih koles. 

notranjost
belo električno kolo

Poznani smo po raznovrstni ponudbi, koristnih nasvetih in ekološki usmerjenosti v prihodnost. Naše izdelke lahko najdete tako v fizični trgovini kot tudi v spletni. Strimo v prihodnost in upoštevamo povpraševanje strank. Sledimo trendom, posledično pa lahko pri nas zasledite vedno nove izdelke.

 

Za zadovoljitev potreb in želja naših kupcev skrbijo zaposleni, ki strankam nudijo ustrezno strokovno znanje in jim svetujejo glede uporabe izdelkov.

V naši trgovini lahko kupite tudi darilne bone in z njimi obdarite svoje najdražje in prijatelje.

S strankami gradimo poseben odnos in poštenost je del naše kulture to pa cenimo tudi pri naših dobaviteljih.

Nadaljevali bomo z dobro prakso »podeželjske trgovine«, ki rada pomagamo strankam, a prav naš mlad kader nas motivira na gledanje v prihodnost. Tako zagotavljamo našim zvestim kupcem kakovostne,
poceni izdelke in storitve. Našim zaposlenim pa varno zaposlitev in ugodno delovno okolje.

zgornja

Dobrodošli!